Copywriting – Analyser

Eugene Schwartz

Gary Hallbert

The Coat-of-Arms Letter: Detta är kanske Halberts mest berömda försäljningsbrev. Det visade hans skicklighet inom direktreklammarknadsföring och erbjöd personifierade familjevapen. Framgången för detta brev tillskrivs dess personliga tillvägagångssätt och övertygande berättande.

Läs analys

The Dollar Bill Letter: Detta brev började med en faktisk dollarsedel fastsatt i toppen, vilket omedelbart fångade mottagarens uppmärksamhet. Det är ett utmärkt exempel på att använda en unik krok för att sticka ut.

Läs analys

The Boron Letters: En serie brev skrivna av Gary Halbert till sin son medan han var i fängelse. Dessa brev är en guldgruva av marknadsförings-, försäljnings- och livsråd. De är högt värderade inom copywritinggemenskapen.

Läs analys

Gary Halberts Nyhetsbrev: Hans nyhetsbrev är fyllda med insikter om copywriting, marknadsföringsstrategier och konsumentpsykologi. De citeras ofta för sina praktiska råd och verkliga exempel.

Läs analys

”How To Collect From Social Security At Any Age” Brevet: Detta är ett annat anmärkningsvärt exempel på hans arbete, som visar hans förmåga att skapa en övertygande berättelse och erbjuda något av verkligt upplevt värde.

Läs analys

”Betty’s Diet Book” Annonsen: Denna annons var ett annat genombrott inom direktresponsmarknadsföring, som visade hans förmåga att sälja i olika nischer.

Läs analys